Shape programma vrouwen

Is jou wens om in korte tijd je lichaam te transformeren naar een top shape? Die bikini gaat weer strak zitten en jij voelt je geweldig.

 

maximaal resultaat

Wij zorgen dat jij alles uit elke sessie haalt

Veel vrouwelijke deelnemers stellen als doel om een getoned lichaam te krijgen. Een sportief uiterlijk met minder vet, zonder ‘hangende kipfiletjes’. Met de begeleiding van onze personal trainers lukt dat ze! En jou lukt het ook: door de trainingen onder begeleiding van een personal trainer is er gegarandeerd resultaat. Dit is de snelste weg naar een fit lichaam.

Bij geen sportschool heb ik het kunnen volhouden. Ik vond sporten niet leuk! Nu bij Athletic.Fit wel! Komt door het concept: half uurtje sporten en klaar. En ik ben super blij met de coach.
Ik sport nu 3 x per week. Zou eigenlijk iedere dag willen. Maar spieren hebben rust nodig. Ik begon met 96 kilo en ben nu 87 kilo. Uiteraard ook door mijn eetpatroon te veranderen waar ik ook fantastisch mee geholpen ben door mijn coach.

Dorine

5 starr review, Google

Effectief!

In dit programma train jij 2 tot 3 keer per week met een personal trainer. De trainers zorgen ervoor dat jij elke training het maximale eruit haalt. Dat is niet hetzelfde als altijd tot het gaatje gaan. We stemmen de training af op jouw fitheid. De trainingen bestaan uit een warming-up, daarna concentreren we ons op krachttraining (waarbij extra aandacht uitgaat naar het trainen van de benen, billen en buik) en we eindigen de sessie met een intensieve afsluiter.

Tijdens de trainingen zorgt de personal trainer ervoor dat jij met een perfecte techniek traint. Elke training is iets zwaarder dan de vorige. Wij gebruiken door de wetenschap bewezen methodes, hierdoor behaal jij in no-time meer resultaat dan ooit.

Pieter heeft mij geholpen met mijn afval-proces. Ik belde hem op dat ik in 2 jaar 20 kilo wilde afvallen en in 5 maanden hadden we al een verlies van 10 kilo bereikt. Naast dat hij me personal training heeft gegeven om me goed in mijn eigen lichaam te laten voelen heb ik ook mentaal heel veel aan hem gehad. Zo hebben we verschillende trainingsplannen geprobeerd totdat we bij een plan kwamen wat voor mij werkte. Ik ben blij met zijn bijdrage aan de nieuwe ik!
5 sterren als je het aan mij vraagt.

Andrea

google review

Binnen no-time een ander figuur!

Een GRATIS try-out ervaren

Wij vinden dat ervaring jouw beste raadgevers is. Daarom geven we gratis try-out trainingen, een intake en een evaluatie weg. Zo kan jij kostenloos onze service ervaren. In de try-out krijg jij al veel inzichten training en voeding zo zet jij  de eerste stappen, voordat je begonnen bent.

Dit is een foto

Training

Geen eentonige trainingen maar, uitdagende prikkelende workouts voor ultieme fitheid. Wij creëren met jou een lichaam dat zowel qua kracht als conditie sterk is. Zodat jij nog vele jaren mee kan.

Voeding

Elke dag hetzelfde saaie eten hoef bij ons niet. Wij leren jou een gebalanceerd voedingspatroon dat bijdraagt aan jouw gezondheid. Er is dus geen verboden voedingsmiddelen lijst.

Dit is een foto
Dit is een foto

Leefstijl

Training, voeding, slaap zijn allemaal uitingen van gedrag. Wij helpen jou, je leefstijl duurzaam aanpassen, op een manier die bij jou past. We houden ook rekening met een gezin of een drukke baan. Echt waar!

Eerdere transformaties

Sharon

“Het nemen van personal training was het beste kado dat ik mijzelf heb gedaan in lange tijd. Ik wist niet dat ik zo veel verschil kon bereiken in zo een korte tijd. Binnen 3 maanden had ik mijn gewenste bikinifiguur.”

Pawina

“INa een ongeluk was ik heel erg aangekomen. De personal training heeft mij heel erg geholpen bij de revalidatie en met de voedingsadviezen ben ik 5 maanden 18 kilo afgevallen.”

Maaike

“Tijdens mijn studenten tijd heb ik mij iets te veel laten gaan. Hier was ik klaar mee en voelde mij niet meer lekker in mijn vel zitten. Met behulp van personal training was ik 8 weken een stuk fitter en 7kg kwijt.

Gratis intake & try-out

Welk resultaat ga jij behalen?

Laat je gegevens achter en doe onze gratis intake en 1 week gratis try-out.

Wil jij dit ook ervaren?

  • Je bikini zit weer als gegoten, zonder vervelende rolletjes op je buik,
  • Je broeken zakken af zonder riem, tijd voor een maatje minder?
  • De jurken van vroeger passen weer, wat een genot!

Wacht niet langer!

Boek je gratis intake & Try-out